IMG_8632.jpg
Flodkrydstogt

En rejse på portvinens flod

Google Map...
Portugal - Riis Rejser

Lissabon er hovedstad i Portugal. Ø-grupperne Madeira og Azorerne hører til Portugal.

Befolkningstal: Ca. 10,5 mio.

Areal: Ca 92.391 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 2.374 km

Tidsforskel:  1 time foran

Mest besøgte attraktion: Byerne Lissabon og Porto samt strandene ved Algarve. Også øgrupperne Madeira samt Azorerne er populære - både for at slappe af ved strandene, men også for at vandre i bjergene.

Mere information:

Rejsebureau: Riis Rejser

Turistinformation: Portugal

 

Fra Douros delta til den spanske grænse

Dourofloden strækker sig ca. 850 km. fra sit udspring i Spanien, til floddeltaet ved Portugals næststørste by Porto. Vi skal dog ikke sejle hele vejen fra flodens udspring, da mange områder af floden ikke er farbare for store skibe. I stedet skal vi koncentrere os om de 200 km .af floden, der går fra den spanske grænse og hele vejen til Portugals næststørste by Porto - med mange spændende stop og udflugter undervejs.

Afhængig af vandstanden

Vi er ankommet til Porto med fly og det vil normalt også være herfra skibet afsejler, men da skibet er meget afhængig af vandstanden i Dourofloden, kan der forekomme ændringer i rejseplanen. I dette tilfælde betyder det at krydstogtet starter ved byen Pocinho, der ligger lidt længere oppe ad floden, men vi bliver på ingen måde snydt for nogen af oplevelserne undervejs. 
Croisi Europe, der ejer skibet har arrangeret bustransport fra lufthavnen og vi ankommer forventningsfulde til skibet Infante dom Henrique, hvor personalet står klar til at hjælpe os godt ombord og bringe vores bagage til kahytterne, der skal være vores hjem de næste syv dage. 

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser