Anne Vibeke Rejser Aalbaek Strand 2015 Foto Rasmus Schoenning (2)

FAQ - Anne-Vibeke Rejser

Billede af Rasmus Schønning

Sådan får du hjælp af Anne-Vibeke Rejser

Vi vil altid gerne hjælpe og du kan spørge os om alt, så skal vi forsøge at svare bedst muligt. Du kan også altid sende os en mail.

Hvorfor kan jeg kun se korte Tv-indslag og ikke tv-programmer i fuld længde?

Hvis du gerne vil se Tv-programmer i fuld længde skal du abonnere på KLUB Anne-Vibeke Rejser. Du kan vælge mellem halv- og helårligt abonnement.

Hvorfor kan jeg ikke se alle Anne-Vibekes Tv-programmer inde i KLUB Anne-Vibeke Rejser?

Vores premiere programmer sendes først på dk4 og derefter her på Anne-Vibeke Rejser. Lige som på andre streamningtjenester, så varierer udbuddet af programmer hele tiden, men vi sørger for, at der hele tiden er noget Danmark, Europa og oversøiske. Send os en mail, hvis du ikke kan finde det, du søger.

Alle de Tv-programmer Anne-Vibeke Rejser du kan se i fuld længde lige nu, finder du her

Jeg vil gerne se Anne-Vibeke Rejser på mit tv, selvom jeg streamer - kan jeg det?

Det kan vi godt forstå. Det er hyggeligt at sidde med sin tablet eller telefon, men rejseprogrammer må gerne blæses stort op.

Find guide til hvordan du streamer her.

Jeg er forhindret den dag, der holdes foredrag - kan jeg se gense det et andet sted?

 hvis du er forhindret, så håber vi, du er ude at rejse, men uanset hvilket årsag, der er, så kan du gense de seneste mange foredrag i KLUB Anne-Vibeke Rejser her.

Jeg vil gerne have gratis nyhedsbrev fra AnneVibekeRejser.dk, men hvor tilmelder jeg mig?

Det er vi glade for og du tilmelder dig helt gratis her.

Vi sender højt ud to gange pr. måned, så du kan roligt tilmelde dig.

Jeg vil gerne stoppe mit abonnement på KLUB Anne-Vibeke Rejser, hvor gør jeg det?

Vi er naturligvis kede af at du forlader os, men helt i orden. Du melder dig selv ud her: https://www.annevibekerejser.dk/foelg-anne-vibekes-rejser/?c=opret-konto

Du skal logge ind og kikke afmeld – vi kan desværre ikke gøre det, da vi ikke har dit login. Det er af sikkerhedsmæssige hensyn, at det er lavet sådan. Husk at selvom du afmelder, så får du stadig vores mails mm i resten af løbetiden med mindre du også afmelder nyhedsbrev - det gør du i bunden af hvert nyhedsbrev.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Kan jeg spørge om andet end rejser?

Du kan godt prøve, men vi ved ikke ret meget og ret meget andet. Ingen spørgsmål er dumme, men vi kan måske komme til at svare dumt. Som du nok fornemmer her på AnneVibekeRejser.dk så tager vi alt med et smil.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser