IMG_1697.jpg

Gode råd til campingferie i Island

Google Map...
Island

Hovedstaden i Island er Reykjavik 

Befolkningstal: Ca. 335.000.

Areal: Ca. 103.000 km²         

Afstand fra Danmark: Ca. 2.107 km til Reykjavik 

Mest besøgte attraktion: Den Gyldne Trekant med Gullfoss, Geysir og Thingvellir. Hertil kommer naturen med utallige vulkaner og flere smukke vandfald.

Mere information:

Turistinformation: Island

Når du camperer i Island gælder allemandsretten på samme måde som du måske kender fra bl.a. Sverige. Det betyder at du kan overnatte frit i naturen og sove hvert sted en enkelt nat. Dog aldrig på privat grund, og det kan være svært at vide, for der er langt mellem husene de fleste steder.

Campingpladser i Island

Der findes ca. 100 registrerede campingpladser i Island, og de fleste har åbent i juni til september. 
De har ikke dansk standard med hoppepuder og legepladser, men naturen er der så langt øjet rækker. Når der er faciliteter er der alt det du skal bruge toilet, bad, spildevand, friskvand, kemisk toilet, vaskemuligheder og fælleskøkken.

Det er campingpladser midt i den fantastiske natur, og nogle har praktiske faciliteter til en overkommelig pris, og andre har ikke meget at byde på. Men har du campingvogn eller autocamperen med, har du alt hvad du skal bruge.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser