Private policy /GDPR og Cookies

Generelt
Dette website AnneVibekeRejser.dk (AVR) (tidligere RejseAvisen.dk) udbydes af firmaet Rejsejournalisten.dk, og når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

AVR forpligtiger sig til at overholde de af Danske Mediers til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata, herunder også den nye persondatalov GDPR, der trådte i kraft 25.5. 2018.

Vi har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler personoplysninger. 

Vi behandler personoplysninger med de overordnede formål,

  1. at du kan benytte AVRs digitale produkter, f.eks. hjemmesiden AnneVibekeRejser.dk
  2. at du som bruger har en god oplevelse af, at tjenesterne er personaliseret til dig
  3. at vi er i stand til at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester til gavn for dig

Du kan når som helt slette din profil og afmelde det gratis nyhedsbrev. Kun personer, der har givet aktiv samtykke til at modtage nyhedsbrevet, får det.

Personoplysninger
Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden, at du selv har givet samtykke f.eks. når du tilmelder dig nyhedsbrev eller opretter dig som bruger. Alle, der framelder, bliver slettet, så data ikke længere er i Rejsejournalisten ApS besiddelse.

Personoplysninger bruges først og fremmest til at sende nyhedsbrev og for at du kan se Tv-programmer i fuld længde. Du kan når som helt melde dig ud.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos firmaet Rejsejournalisten ApS, skal du rette henvendelse på info@annevibekerejser.dk eller telefon +45 42485252. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt, hvilket Rejsejournalisten ApS overholder. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Cookies
Når du besøger AVR modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. AVR bruger som alle andre cookies for at fastlægge, hvem der besøger AVR. Vi bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

AVR anvender cookies fra Gemius, der på vegne af Danske Medier registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Danske Medier og Gemius udfører målingen under nøje iagttagelse af persondataloven og alle bekendtgørelser på området samt af ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver derfor ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd. Indsamlet data omdannes til statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke websider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Data præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form. Gemius cookien anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer til GemiusAudience. Læs mere om brug af persondata i Gemius Audience.
Data videregives til tredjeparter herunder Danske Mediers medlemmer i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. Generelle statistikker og lignende, som ikke kan henføres til dig, vil være offentligt tilgængelige på Danske Mediers hjemmeside.

Kontakt Anne-Vibeke Rejser

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker nærmere oplysninger:
Rejsejournalisten ApS, info@annevibekerejser.dk eller telefon +45 42485252.

Opdateret 1.5.2018