PRESSE: Tv-vært Anne-Vibeke Isaksen anholdt i Astrid Lindgrens Verden (APRILSNAR)

Voldsom oplevelse for børnene

Anne-Vibeke, der er kendt for at tage sine børn med på rejser i hele verden, og dermed også til det ellers så fredelige og børnevenlige Astrid Lindrens Verden, er chokeret over anholdelsen.

- Vi blev anholdt af de brutale Kling og Klang, og det var så omfattende, at børnene også synes, at det var en voldsom oplevelse. Især fordi vi blev anholdt for at have det sjovt og hygge os, siger Anne-Vibeke Isaksen, der har klaget over hændelsen til ledelsen i Astrid Lindgrens Verden.


- Alle ved jo, at Kling og Klang må bruge ekstreme midler for at få fat i Pippi, der er verdens stærkeste pige, men det skal naturligvis ikke gå ud over de besøgende. Det er meningen, at man skal hygge sig og have det sjovt hos os, så vi skal naturligvis have fundet en naturlig balance for Kling og Klangs arbejdsopgaver, undskylder Nils Magnus Angantyr fra Astrid Lindgrens Verden og lover annevibekerejser.dks læsere at de trygt kan komme på besøg til sommer.

Vi har brug for din hjælp!

Har du hørt om andre der er kommet i denne situation, så hører vi gerne fra dig på info@annevibekerejser.dk eller www.facebook.com/AnneVibekeRejser.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser