PRESSE: Chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen får mega bøde for kørsel på strand (APRILSNAR)

Påsketur rundt i Danmark med campingvogn på krogen

annevibekerejser.dks chefredaktør har som altid været rundt i Danmark i Påsken med campingvogn på krogen og den forbindelse også en tur på Saltum Strand, hvor man nu ikke længere må køre i bil på stranden.

- Det undrer mig meget, da det er en del af det officielle vejnet i Danmark. Skiltene er der endnu, så man har ikke en chance for at se at reglerne er lavet om, siger Anne-Vibeke Isaksen.

- Jeg er drøn ærgerlig over at reglerne er lavet om og selvfølgelig selve bøden på 5.000 kr. Det er jo en af de mest suveræne oplevelser ved Vestkysten, at man kan køre på stranden så mange steder. Når jeg rejser i udlandet, er det også en af de ting, jeg fremhæver ved den danske vestkyst, for man skal jo næsten helt til New Zealand og Ninty Mile Beach for at opleve noget lignende, afslutter Anne-Vibeke.

annevibekerejser.dk vil efter Påsken kontakte Nordjysk Politi og de involverede kommuner i håb om at det igen kan blive muligt at køre på de imponerende strande.

Vi har brug for din hjælp!

Har du hørt om andre der er kommet i denne situation, så hører vi gerne fra dig på info@annevibekerejser.dk eller www.facebook.com/AnneVibekeRejser.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser