Frankrig Tour De France Foto Anne Vibeke Rejser

PRESSE: Anne-Vibeke kører alle etaper af Tour de France 2003 med campingvogn

Google Map...
Frankrig

Hovedstaden i Frankrig er Paris.

Befolkningstal: Ca. 67 mio.

Areal: 643.801 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 1.229 km til Paris, ca. 1.472 km til Marseille

Mest besøgte attraktion: Paris og andre storbyer, små landsbyer på landet, bjerge at vandre og cykle i, maden og vinen - og ikke mindst historiske slotte og mange fine strande. Og så har Frankrig rigtigt gode skiområder i De Franske Alper.

Mere information:

Turistinformation: Frankrig

Speciel rute for Tour de France i 2003

I 2003 fejrer Tour de France 90 års jubilæum, selvom det egentligt er 100 år siden den første "Tour" blev kørt. Pauserne undervejs skyldes primært krig. Det er altså en meget speciel rute, som cykelrytterne skal igennem i år. Ruten på i alt 3.350 km består nemlig af en masse gamle klassikere. Anne-Vibeke kører hele ruten med bil og campingvogn. 

- Vi glæder os helt vildt. Jeg har boet i Frankrig og taler fransk, så landet er i forvejen et af mine europæiske yndlingslande. Cykelløbet plejer jeg kun at følge i bjergene og afslutningen, men hvert år har jeg tænkt på, hvor mange interessante steder cykelrytterne "bare" suser forbi. De skal nu ses. I hvert fald nogle af dem, fortæller Anne-Vibeke Isaksen.

 

Tour de France i 2013

I 2013 køres Tour de France nr. 100 - Anne-Vibeke kørte igen alle etaper med bil og campingvogn. Læs mere om denne rejse her på sitet.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser