PRESSE: Anne-Vibeke kører alle etaper af Tour de France 2003 med campingvogn
Log ind Log ind
PRESSE: Anne-Vibeke kører alle etaper af Tour de France 2003 med campingvogn

PRESSE: Anne-Vibeke kører alle etaper af Tour de France 2003 med campingvogn

I 2003 fylder Tour de France 90 år, men det er faktisk 100 år siden, at verdens hårdeste cykelløb startede. Anne-Vibeke Isaksen kører samtlige etaper med bil og campingvogn. Undervejs filmes tre Tv-programmer.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Speciel rute for Tour de France i 2003

I 2003 fejrer Tour de France 90 års jubilæum, selvom det egentligt er 100 år siden den første "Tour" blev kørt. Pauserne undervejs skyldes primært krig. Det er altså en meget speciel rute, som cykelrytterne skal igennem i år. Ruten på i alt 3.350 km består nemlig af en masse gamle klassikere. Anne-Vibeke kører hele ruten med bil og campingvogn. 

- Vi glæder os helt vildt. Jeg har boet i Frankrig og taler fransk, så landet er i forvejen et af mine europæiske yndlingslande. Cykelløbet plejer jeg kun at følge i bjergene og afslutningen, men hvert år har jeg tænkt på, hvor mange interessante steder cykelrytterne "bare" suser forbi. De skal nu ses. I hvert fald nogle af dem, fortæller Anne-Vibeke Isaksen.

 

Tour de France i 2013

I 2013 køres Tour de France nr. 100 - Anne-Vibeke kørte igen alle etaper med bil og campingvogn. Læs mere om denne rejse her på sitet.

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Fakta om Frankrig

Hovedstaden i Frankrig er Paris.

Befolkningstal: Ca. 67 mio.

Areal: 643.801 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 1.229 km til Paris, ca. 1.472 km til Marseille

Mest besøgte attraktion: Paris og andre storbyer, små landsbyer på landet, bjerge at vandre og cykle i, maden og vinen - og ikke mindst historiske slotte og mange fine strande. Og så har Frankrig rigtigt gode skiområder i De Franske Alper.

Mere information:

Turistinformation: Frankrig

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben