PRESSE: Anne-Vibeke Isaksen - ny rejseredaktør på dk4
Log ind Log ind

PRESSE: Anne-Vibeke Isaksen - ny rejseredaktør på dk4

Rejsejournalisten, der ejes af rejsejournalist Anne-Vibeke Isaksen og Tv-fotograf Rasmus Schønning, og dk4 indgår nu endnu tættere samarbejde. De seneste seks år har Tv-serien "Anne-Vibeke Rejser" været blandt de mest populære rejseprogrammer på dk4.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Anne-Vibeke Isaksen er pr. 01.01.09 tiltrådt som ny rejseredaktør på dk4.

- Jeg har produceret rejseprogrammer til Tv siden 1995. Det glæder mig, at dk4 som den første tv-station tager rejsestoffet seriøst og vil bringe det kontinuerligt som et fast tema i sendefladen, fortæller Anne-Vibeke Isaksen, der sammen med sin mand har filmet i mere end 70 lande.

Anne-Vibeke Isaksen skal medvirke til at skabe overblik og sammenhæng i alt camping- og rejsestof på dk4 og vil fremadrettet stå for aftalerne med de eksterne programleverandører. I forhold til dk4´s egne medarbejdere, der ønsker at producere rejsestof, aftales dette også med Anne-Vibeke Isaksen.

- Vi ser det som en naturlig udvikling af et godt samarbejde og en opprioritering af camping- og rejsestoffet som vi har vist på Tv-stationen i næsten 10 år. Anne-Vibeke er kendt af vore seer og har samtidigt et godt netværk i rejsebranchen. Det er kompetencer, der vil komme dk4 til gode i endnu højere grad end de gør i dag, fortæller Stig Hasner fra dk4.

dk4 er en 100 % danskejet satellitkanal, der siden starten i 1994 har oplevet en stigende udbredelse og seerinteresse. Udbredelsen er gået fra ca. 750.000 husstande, til nu at nærme sig 1,4 millioner husstande, svarende til at godt 50 % af den danske befolkning, der kan se dk4. Fremgangen i dk4's udbredelse smitter naturligvis også kraftigt af på seertallene, der har været støt stigende. dk4 har ca. 350.000 unikke seere per dag, eller ca. 1,1 mio. på ugebasis.

Det nye tiltag kommer i synlig grad til at kunne ses på tv-stationen efter sommerferien.