PRESSE: Anne-Vibeke gennemfører alle etaper af Tour de France

21 etaper genneført

Hvor skal man stå? Hvad skal man have med ud på ruten? Hvordan planlægger man rejsen? Hvilke bjergetaper er mest dramatiske? Hvor er det sikkert at køre? Med alle disse spørgsmål i bagagen har Anne-Vibeke gennemført alle 21 etaper for, at andre danskere nu kan få gode råd til deres tour.
- Det er gået over al forventning og især vil jeg huske Korsika, turens højeste punkt Col De Pailhéres i Pyrenæerne og så det at jeg fik hele vogntoget op på Mont Ventoux. Jeg cyklede også op på Alpe d´Huez og det var i sig selv sindssygt. Sidst men ikke mindst var det stort at stå på Champs Elysées og køre rundt om Triumfbuen, hvor jeg lige tog et par ekstra omgange, fortæller en glad Anne-Vibeke Isaksen, der har camperet i over 80 lande.

Masser af udfordringer

Der er MANGE steder man ikke skal køre med campingvogn og der er endnu flere steder i sær i bjergene, hvor det kræver god planlægning, tid og mod at stille sig et godt sted på bjerget og vente på rytterne. Man skal virkelig tænke sig godt om og undersøge den etape man gerne vil opleve, inden man kører ud til den.
- Det har selvfølgelig været en meget lang rejse, men også en uhørt spændende tur med masser af udfordringer. Med en næsten to tons campingvogn på krogen kan man ikke "bare" køre hvor som helst, så det er blevet til over 10.000 km's kørsel hele vejen rundt i Frankrig for at gennemføre rejsen, siger Anne-Vibeke Isaksen, der også kørte alle etaperne tilbage i 2003 med bil og campingvogn. Det år fejrede Tour de France 100 års jubilæum.

Glæd dig til tv-programmerne

Anne-Vibeke Rejser – Tour de France 1/3 har premiere 1.7. 2013 kl. 21.00 på dk4. Del to sendes 7.7. kl. 21.00 og del tre sendes 14.7.kl. 21.00.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser