img_4508-1.jpg

PRESSE: Anne-Vibeke besøger TV2s Tour de France LIVE studie på Mont Ventoux

Anne-Vibeke har kørt samtlige etaper med campingvogn

Anne-Vibeke kørte samtlige etaper af dette års historiske Tour de France nr. 100 med en Cabby på krogen og det blev til mere end 10.000 bag rettet fra Korsika, langs Middelhavskysten, gennem Pyrenæerne og op gennem Vest- og Nordfrankrig, før hun kørte gennem Alperne. Her kørte hun både op på Mont Ventoux med campingvogn og på Alpe d´Huez på sin egen cykel, inden hun fortsatte til Annecy og naturligvis Champs Elysées i Paris.

- Det er vildt fedt, at TV2 gerne vil vise noget fra min fire uger lange campingrejse rundt i Frankrig og at det netop er Mont Ventoux vi skal tale om passer perfekt, for det er det eneste "rigtige" bjerg, hvor jeg fik hele vogntoget med helt op på toppen, fortæller Anne-Vibeke.

Det er anden gang Anne-Vibeke kører samtlige etaper af Tour de France. I 2003 til 100 års jubileet kørte Anne-Vibeke også alle etaperne med campingvogn på krogen.

Se med kl. 13.30 – 14.30 søndag d. 14.7. på TV2.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser