På krydstogt til verdens ende
Log ind Log ind
På krydstogt til verdens ende

På krydstogt til verdens ende

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Royal Caribbean Cruises

Alaska bliver ofte kaldt den sidste vildmark, og det er ikke uden grund. Uendelige bjerge, vidtstrakte skove, et utal af gletsjer og ikke mindst et helt fantastisk dyreliv er kendetegnet for den amerikanske delstat, der ligger gemt højt oppe mod nord.

Lasse Løndahl Henriksen

Lasse Løndahl Henriksen

Fotograf

Tilføj favorit

Krydstogtsskibet Explorer of the Seas tager os med fra Seattle i Washington og op langs den Nordamerikanske vestkyst, til Alaskas hovedstad Juneau, guldgravernes port til Klondike Skagway, op gennem fjordene i Alaskas Inside Passage, og sidst men ikke mindst lægger skibet til ved Victoria, der er hovedstaden i den Canadiske provins British Columbia.  

Flydende hotel skaber rammerne

Skibet der skal være vores hjem de næste syv dage er Royal Caribbeans Explorer of the Seas, der er 311 m langt og 49 m bredt, har 15 dæk og vejer 137.308 bruttoregisterton. Ombord på skibet er 3500 passagerer og 1180 ansatte, der sørger for at ferien bliver så behagelig som muligt for alle.

Og niveauet er højt. Kvaliteten af maden i alle skibets restauranter er i top, og der er noget for enhver smag, uanset om man er til sushi, gode bøffer, italiensk gourmet eller "bare" vil nøjes med en hurtig snack i buffeten eller cafeen på the Royal Promenade Deck, der er skibets hovedstrøg. 
Aktiviteter er der også i stor forstand: Skøjtebane, klatrevæg, sportsdæk, fitness rum, adskillige pools, teatersal med broadway shows og stand up, barer og diskotek, casino, bibliotek og meget mere, gør skibet til et flydende ferieresort der kan tilbyde noget til alle. 
Men forskellen på et almindeligt ferieresort og et krydstogtsskib, er at man hver dag vågner op på en ny destination - men man har taget hotellet med sig. 

Se det fulde Tv-program: På Tur Til Alaska - krydstogt