Stå på ski året rundt syd for Hamborg
Log ind Log ind
Stå på ski året rundt syd for Hamborg

Stå på ski året rundt syd for Hamborg

Snow Dome Bispingen er med sin 300 meter lange og 100 meter brede piste noget af et særsyn i det ellers ret flade terræn lige syd for Hamburg.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Varm op til skiferien

Det indendørs skianlæg er tiltænkt som et oplevelsesanlæg, hvor du kan stå på ski, snowboard og afprøve tricks i Snow Park. Pisten er opdelt således, at nybegyndere kan øve lidt på en mindre bakke, før du tager op på den store. Børn fra tre år kan deltage i et minikursus og dermed få de første bevægelser ind i kroppen med leg. Der er også familiekurser for dem, der gerne vil øve i fællesskab. Du kan med fordel besøge Snow Dome Bispingen, før du skal på skiferie, så er det ikke helt nyt for benene og du har lige fået genopfriske skiteknikken, hvis du er øvet skiløber.
Hvis børnene trænger til en pause, kan de gratis hygge sig i SNOWY LAND eller på kælkebanen, mens de voksne fortsætter på pisten. Med en konstant årlig temperatur på ca. minus 5 grader fristes man til at sige at det er det mest ski- og sne sikre område i Europa. Meget øvede skiløber vil dog nok hurtigt synes at "det var det".
SnowdomeDu kan leje skiudstyr og tøj på stedet og du får en grundig instruktion før, du begiver dig ud på pisten. Du får også liftkort som på en rigtig skiferie. På væggene er der billeder af bjerge, så du næsten føler du er på skiferie. Du kan også spise og overnatte på stedet, så der basis for en forlænget aktiv weekend med sjove aktiviteter.Snowdome

Fakta om Tyskland - Hamborg

Hamborg er den næststørste by i Tyskland efter hovedstaden Berlin. 

Befolkningstal: Ca. 1,8 mio.

Areal: Hele Tyskland er ca. 357.376 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 304 km til Hamborg 

Mest besøgte attraktion: Metropolen Hamborg har både gamle kvarterer og det helt nye med museer, kunst og musik. Her er forlystelsesparker og et af Europas mest berømte zoologiske haver. De suveræne julemarkeder er også en rejse værd.

Mere information:

Turistinformation: Hamborg

Turistinformation: Tyskland