Børn og børnefamilier er i centrum i tyrkiske Side
Log ind Log ind
Børn i centrum i tyrkiske Side

Børn i centrum i tyrkiske Side

På Sunwing Resort Beach i Side i Tyrkiet er der udelukkende tænkt på at gøre alt let og praktisk for familier med små og mindre børn. Der er tænkt på alt både hvad angår overnatning, måltider, underholdning og lige uden for døren skinner solen.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Flot hotel Sunwing Resort & Spa Side East

Sunwing Resort & Spa Side East er på alle tænkelige måder et moderne familieresort med alt hvad hjertet begærer. Det ligger kun få hundrede meter fra den skønneste sandstrand ved Middelhavets klare, blå vand. På stranden kan man både vælge at dase, men også deltage i et hav af sportsaktiviteter, hvis ikke baren med de kolde drinks trækker mere. Og skulle man ikke have fået vand nok ved havet, så er der hele syv forskellige pools at vælge imellem inde på selve resortet. Her kan man både lege, svømme og dykke og der er forskellige dybder, så selv de helt små børn kan føle sig trykke. En af poolen har også et par fede rutsjebaner.

Stor variation af mad

Der er flere forskellige barer og restauranter og har man købt all inklusive på ferien, skal man ikke tænke på noget. Der er stor variation i maden og hver aften er der forskellige temaer fra barbecue til italiensk og naturligvis også tyrkisk aften med en masse specialiteter fra det tyrkiske køkken. Kokkene kommer også ud i restauranten og laver sjove figurer af grønsagerne og det er et stor hit blandt de små gæster. Spørg til "Inclusive", hvis du gerne vil have dage, hvor du slev vil lave mad eller spise andre steder.

Maskotterne Lolo og Bernie

Maskotterne Lollo og Bernie kigger naturligvis også forbi til både morgenmaden, frokost, aftensmadden og til samtlige legeaktiviteter med børnene. Som voksne kan man godt trække lidt på smilebåndet, men det virker 100 % overfor børnene. Herligt.

Flere forskellige pools

Sunwing Resort & Spa Side East er selvfølgelig et sted, hvor man holder ferie, men i dag er ferie ikke "bare" at slappe af ved poolen, så derfor er der en stor det af resortet også bygget op omkring aktiviteter til børnene. Det sker i børneklubben, hvor der er leg og aktiviteter stor set hver eneste dag. Der er også underholdning om aften og her er der også forskellige temaer. Den tidlige underholdning er for de mindste gæster og senere er det for de voksne.

Aktiviteter for børnene

Der er også masser af aktiviteter til forældrene. Der er moderne fitness-center og forskellige former for aerobic som man kan melde sig til. Det hyggelige spa-center er også et trækplaster og her kan man vælge mellem en perlerække af behandlinger både for voksne og børn. Og børnene synes bestemt det er sjovt at være med, når man f.eks. får massage i chokolade. Et rigtigt tyrkisk bad er naturligvis også på sin plads.

Flere forskellige værelsestyper med tema

Sunwing Resort & Spa Side East har plads til 1.200 gæster og man kan vælge forskellige værelsestyper alt efter hvilke behov man har. I Happy Baby får man alt det man skal bruge, hvis man har helt små børn med. Der er også dekoreret på væggene, så det hele bliver lidt sjovere og endeligt kan man vælge de store familieværelser, hvor der er udsigt til den gamle bydel i Side og solnedgangen over Middelhavet.

Sørget for alt

All inclusive, børneaktiviteter, pool og høj sol danner ikke bare rammer til en god ferie, men også en ferie, der i al sin enkelthed, gør at man kan slappe af fra morgen til aften. 
Sunwing Resort & Spa Side East skal først og fremmest roses for et gennemtænkt familiekoncept. Tyrkiet er der ikke så meget af, så skal du tage på udflugt.

Fakta om Tyrkiet

Hovedstaden i Tyrkiet er Ankara. 

Befolkningstal: Ca 79,5 mio.

Areal: Ca. 783.356  km2

Afstand fra Danmark: Ca 2.698 km

Mest besøgte attraktion: Storbyer som Ankara og Istanbul. Tyrkiet er ideelt til charterferie, men også kendt for at have fine badestrande og gode muligheder for at vandre.

Mere information:

Turistinformation: Tyrkiet