Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser - Lanzarote (2010)
Log ind Log ind
Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser - Lanzarote (2010)

Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser - Lanzarote (2010)

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Club La Santa

Tag med Anne-Vibeke på aktiv ferie på Club La Santa og lavaøen Lanzarote, der også byder på en masse oplevelser. Anne-Vibeke giver masser af ferietips - også til dig, der rejser med børn.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Lanzarote med hovedbyen Arrecife og er en del af de syv kanariske øer, som en stor gruppe danskere ynder at besøge hele året rundt, men specielt i vinterhalvåret, hvor klimaet er yderst behageligt i forhold til i Danmark.

Anne-Vibeke besøger øen og tager udgangspunkt i Ejlif Kroagers ferieprojekt – Club La Santa, der åbnede i 1982/83 og i dag råder over lejligheder, Green Team Guider og sportsinstruktører, der dagligt sørger for at hele komplekset kører.

Øen Lanzarote er 1½ gang større end Bornholm og er lige som de resterende kanariske øer opstået under vulkansk aktivitet. Lava landskabet virker umiddelbart lidt ensformigt, men der er mange detaljer og kontraster, når du kigger efter. Den forrevne klippekyst, det golde landskab med ir-farvede søer og fantastiske strande med det særprægede sorte sand. Den vulkanske jord er frodig og den smule nedbør, der er, anvendes effektivt. 

Tag med Anne-Vibeke på aktiv ferie på Lanzarote, hvor solen skinner hel året. Anne-Vibeke er både på dykkertur, lærer at windsurfer og prøver stavgang sammen med en gruppe friske danskere. Anne-Vibeke møder også andre dansker, der besøger Club La Santa både for at være aktiv og dase i solen – du kan nemlig sagtens begge dele.

Programmet blev sendt første gang den 13.12. 2010 kl. 21.30 på dk4.

Fakta om Lanzarote - De Kanariske Øer

Lanzarote er den østligst beliggende af De Kanariske Øer og ligger kun 150 km fra Afrikas kyst og Sahara. Det varme klima på 20-28 grader året rundt har gennem årene tiltrukket mange turister, men modsat både Gran Canaria og Tenerife, har øen ikke givet afkald på sit særpræg. De Kanariske Øer hører til Spanien og ø-gruppen består af øerne Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro samt Fuerteventura. 

Befolkningstal: Ca. 0,4 mio.

Areal: Ca. 7.447 km2

Afstand fra Danmark: Ca. 3.756  km.

Mest besøgte attraktioner: Famara stranden, Mirador del Río, Acuario de Lanzarote, Cueva de los Verde, Fundación César Manriques, Jardín de Cactus.

Mere information:

Rejsebureau: Club la Santa

Turistinfo: Spanien

Turistinfo: De Kanariske Øer