Wellness i AquaPark Tatralandia, Slovakiet
Log ind Log ind
Wellness i AquaPark Tatralandia

Wellness i AquaPark Tatralandia

På denne ferie i Slovakiet besøger vi Liptovsky Mikulas og her finder vi Centraleuropas største badeland AquaPark Tatralandia med 39 grader varmt udendørs vand hele året rundt.

Thomas Sørensen

Thomas Sørensen

Rejseskribent

Tilføj favorit

Et badeland ud over det sædvanlige

Fra de overdækkede haller kan man i alt slags vejr svømme udendørs og nyde den storslåede natur med de fjerntliggende bjerge. Dette er et eldorado for badeglade børn og voksne, der kan boltre sig i vandet og på rutsjebaner, alt medens disko-rytmer vælter ud af højttalerne. Man kan også vælge at lade sig gennemvarme af bobler i svømmebassinet eller stille sig under et brusende vandfald eller foran en kraftig vandstråle - som var det en brandslange. Dette kan virkeligt få løst op i nakkens eller ryggens infiltrationer.
AquaPark Tatralandia er et bade- og spa-land med ni svømmebassiner - flere med 39 grader varmt, helsebringende terminalvand vand fra varme underjordiske kilder 2.500 meter nede, hvor vandet er over 60 grader. Området ER stort - det største badeland i Slovakiet - og fra en bakke midt i området kan man rutsje en lang tur ned i vandet. Det store bassin er for alle og en del af området ligger under tag "indendørs" og her er temperaturen endnu højere. Andre bassiner er kun før børn. Her er altså noget for alle - og så er her åbent året rundt.

Nøgen wellness

I underetagen er der kun adgang for de voksne! Her er indrettet boblebade, spa, sauna, dampbade, solarium og flere andre wellness-faciliteter - herunder helsebringende dufte, varmesten og boblebade. Her kan man slappe af til behagelig terapeutisk musik og modtage massage. Her kommer voksne kvinder og mænd, hænger alt deres tøj på knagerækken og nyder hinandens selskab - som vi nu engang er skabt!

Cowboy-land

I tilknytning til badelandet ligger en cowboy-by med huse, heste og stalde, salooner, bank (der naturligvis kan røves, hvis man tør!) - sheriffen bor lige ved siden af! Her kan vi opleve shows med knald og tju-bang! 
Lige uden for Aquapark Tatralandia findes en fritstående klatrebane på en lille, åben bakke - faktisk landets længste på hele 520 meter med tre forskellige sværhedsniveauer. 
Er man ikke til bjergvandring, cykling, kajak, klatring o. lign. er der i AquaPark Tatralandia rigeligt med aktiviteter til en uges ferie, hvorfor det også er muligt at bo midt i disse herligheder.

Fakta om Slovakiet

Hovedstaden i Slovakiet er Bratislava.

Befolkningstal: Ca. 5,5 mio.

Areal: Ca. 49.035 km²         

Afstand fra Danmark: Ca. 894 km til Bratislava.

Mest besøgte attraktion: Bratislava. 

Mere information:

Turistinformation: Slovakiet