Se to Tv-programmer i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Toscana
Log ind Log ind
Se to Tv-programmer i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Toscana

Se to Tv-programmer i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Toscana

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Riis Rejser

Anne-Vibeke rejser i hele to programmer til vidunderlige Toscana. Det ene program er en rundrejse til Firenze, Pisa, Siena, Lucca og San Gimignano mm. Det andet program er en rejse i Chianti-vinens fodspor.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Anne-Vibeke Rejser - En rejse til Toscana - i Chianti vinens fodspor

I dette Tv-program rejser Anne-Vibeke på vinrejse til Italien, nærmere betegnet regionen Toscana, hvor vi skal besøge nogen af de mange spændende vingårde der findes i området, og smage de berømte Brunello og Chianti vine.

Turen foregår med bus fra Riis Rejser, så vi behøver heldigvis ikke tænke over om der måske kommer et glas eller to for meget indenbords. Det er blot en af de mange fordele ved at have egen chauffør med, og den gode plads i bussens bagagerum, betyder også at der er masser af plads til indkøb af de velsmagende vine.

Udover de mange vingårde besøger vi også regionens historiske byer, som Montepulciano og San Gimignano, samt vi kommer igennem den smukke toscanske natur.

Programmet sendes første gang mandag d. 14.3.2016 kl. 20.05.

Kan ses i KLUB Anne-Vibeke Rejser.

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Anne-Vibeke Rejser - En klassisk rundrejse til Toscanas smukkeste byer

Anne-Vibeke har base i Montecantini Terme, som er udgangspunktet for oplevelser i byerne Firenze, Siena, Pisa, Lucca og San Gimignano. Alle byer har uden undtagelse noget helt særligt at byde på. Toscana svigter aldrig, og du kan komme igen og igen – hver gang vil du opleve noget nyt. Hver gang bliver du imponeret over de kulturelle rigdomme, der gemmer sig i de bløde bakker med cypresser og vinranker. Og når du så sætter dig til bords, så finder du ud af at kærligheden til mad næsten overgår alt andet og det er enormt inspirerende.

Rejsen foregår med bus, men du behøver ikke at være til busrejser, for at se programmet, men på en bustur til Toscana får du det bedste af det hele. Der er privatchauffør og guide samtidigt med, at du kan besøge stederne på egen hånd. Du kan være social sammen med de andre gæster eller trække dig tilbage og gå lidt for dig selv. 

Programmet blev sendt første gang mandag d. 4.2. 2013 kl. 22.00.

Kan ses i KLUB Anne-Vibeke Rejser.

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Fakta om Italien

Det er ikke uden grund vi danskere elsker Italien. Landet har simpelthen så meget at byde på, uanset om du er til kultur, natur, god mad, lækre vine sommer som vinter. Landet er en republik og grænser op til Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien i øst. Italien har to småstater/enklaver: Vatikanstaten og San Marino. Hovedstaden er Rom.

Befolkningstal: Ca. 61 mio.

Areal: Ca. 301.338 km²  

Sprog: Italiensk         

Afstand fra Danmark: Ca. 1.900 til Rom (fra Padborg).

Mest besøgte steder: Rom, men også Toscana med byer som Firenze, Pisa og Siena. Gardasøen og Lido til aktiv ferie og badeferier og vinområderne Piemonte, Toscana og Veneto. 

Mere information:

Turistinformation: Italien

Campingpladser i Italien med DCU
Husk du får rabat som medlem.

Busrejser til Italien

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben
Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.