Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser – Bretagne (2012)
Log ind Log ind
Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser – Bretagne (2012)

Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser – Bretagne (2012)

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Oase Outdoors

Er du vild med ferie i Frankrig, så tag med Anne-Vibeke til vidunderlige Bretagne, hvor bl.a. Frankrigs vestligste punkt, Pointe du Raz, ligger. Anne-Vibeke giver en masse tips til oplevelser for børn og voksne mellem Pointe du Raz og St. Malô på nordkysten.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Med i telt i bagagerummet oplever du den optimale frihed til at køre fra sted til sted, og Anne-Vibeke slår teltet op på to skønne campingpladser i Bretagne. Programmet begynder på det vestligste punkt i Frankrig, Pointe du Raz og fortsætter derfra til sørøverbyen St. Malo, der ligger ud til den engelske kanal. Begge steder kigger Anne-Vibeke nærmere på oplevelser, der er i områderne. Undervejs giver Anne-Vibeke også gode råd til teltcamping herunder, hvordan du får plads til alt teltudstyr i bilen. Hun fortæller også om det Outwell telt og det udstyr, som hun har valgt at rejse med.

BEMÆRK: Campingpladsen i St. Malô er lukket efter disse optagelser fandt sted. Find campingpladser - link i faktaboksen.
Pointe du Raz Frankrigs vestligste punkt

Tv-programmet blev sendt første gang mandag den 2.4. 2012 kl. 22.00 på dk4.

Fakta om Frankrig - Bretagne

Bretagne er en af Frankrig mest interessant region, fordi alt er meget anderledes end resten af landet. Bretagne er nemlig både fransk og bretonsk. Bretagnes natur er utrolig varieret med sandstrande, klippekyster, floder og åbne landskaber. Regionen grænser op til både den franske atlanterhavskyst, den engelske kanal og Biskayen. Indbyggerne kaldes bretoner, og de kalder området for Breizh.

Afstand fra Danmark: 1600 km (fra den dansk-tyske grænse)

Areal: 27.00 km2

Hovedby: Rennes

Sprog: Fransk og bretonsk

Mest besøgte attraktion:  Pointe du Raz (Frankrigs vestligste punkt), Rennes, St. Malô, Cancale, Château de Josselin og Dinard.

Mere information:

Få flere rejsetips i Frankrig

Få flere rejsetips i Bretagne

Campingpladser i Bretagne