Frankrigs første femstjernede campingplads - med egen vingård
Log ind Log ind
Frankrigs første femstjernede campingplads - med egen vingård

Frankrigs første femstjernede campingplads - med egen vingård

I et hjørne af Frankrig, der desværre ikke er så besøgt af danskere, finder du et spændende område, med herlig natur og gode oplevelser. Du finder også en virkelig skøn campingplads – Camping Massereau.

Anne-Vibeke Isaksen

Anne-Vibeke Isaksen

Vært og rejsejournalist

Tilføj favorit

Camping og vingård samme sted

Camping Massereau ligger i et stort åbent skovområde, hvor der er grønt og frodigt og frem for alt er der godt med plads, så man ikke bor tæt og det i sig selv er ret usædvanligt på sydfranske campingpladser, hvor den danske tre meter regel ikke praktiseres. Der er fine faciliteter og en skøn pool, som børnene også vil elske, fordi der er rutsjebaner. Husk også at besøge pladsens restaurant, der fortjener mere end fem stjerner for utrolig lækkert mad til meget fornuftige priser.

Nabogården med vin

Alle markerne rundt om campingpladsen er vinmarker og vin fylder meget her på stedet. Alle de forskellige og meget gode vine, der produceres kan ikke købes i Danmark eller i franske butikker. De kan købes her på stedet og på udvalgte franske restauranter. Priserne er igen yderst fornuftige og frem for alt er smagen i top.

Skønt område - husk cykler

Campingferie i Camaque er skønt fordi du vil opleve Sydfrankrigs skønne klima, men i et område, der ikke er overendt af turister. Montpellier ligger ca. 20 km fra pladsen og er klart en udflugt værd. Har du cykel med kan jeg varmt anbefale en kortere eller længere tur ud på de små veje mellem vinmarkerne.

Bo på flere måder

Jeg er her i egen campingvogn, men på Camping Massereau kan du bo på flere forskellige måder for du kan også leje hytter og mobilhomes, så det kan anbefales at tage et par dages ophold her på vej til f.eks. Spanien. Fælles for alle overnatningsenhederne er, at man bor midt i stor åben skov – virkelig hyggeligt.