Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser - Faxe (2013)
Log ind Log ind
Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser - Faxe (2013)

Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser - Faxe (2013)

Anne-Vibeke rejser denne gang til det herlige område omkring Faxe syd for Køge, der ligger i det sydøstlige hjørne af Sjælland.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Ferie i skøn natur og tæt Danmarks største hul i jorden

Der er hverken langt til Møns Klint, hvor du kan opleve Danmarks "fødsel", BonBon land, Knuthenborg Safaripark med savannens vilde dyr eller Danmarks hovedstad København, der ligger under en time derfra.

Men du behøver slet ikke køre så langt, for når du begynder at studere områdets mange muligheder er der mere end rigeligt til en ferie. Faxe er meget specielt for du finder både hvide sandstrande med børnevenligt badevand, fjorden med uberørt natur og så de dybe skove og enorme godser længere inde i landet. Og så naturligvis Faxe Kalkbrud – også kaldet for Danmarks største hul.

Anne-Vibeke ser også nærmere på den voksende økoturisme, både i form af økologiske husmandssteder og ikke forurenende motorcykler på Feddet. Om sommeren er der godt gang i aktiviteterne, så hun besøger også Bondens marked, Børn og Dyr på Bregentved mm.

Programmet blev sendt første gang d. 4.3. 2013 kl. 21.00 på dk4

Fakta om Danmark - Sydsjælland og Møn

Sydsjælland og Møn er samlet i hjemmesiden Sydkystdanmark.

Mest besøgte attraktion: Møns Klint og Stevns Klint samt naturen langs Sjællands sydkyst. Gavnø Slot samt Karrebæksminde og Enø med områdets bedste badestrand.

Mere information:

Turistinformation: Sydkystdanmark

Turistinformation: Danmark