Tv: Anne-Vibeke Rejser – Rold Skov
Log ind Log ind
Tv: Anne-Vibeke Rejser – Rold Skov

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Rold Skov

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Rold Storkro

Sendes mandag d. 7.6. kl. 20.05 på dk4. Der er skønt i Danmark – også når du rejser, og hvis der er noget mange har fundet ud af i denne tid, så er det, at naturoplevelser gør os godt. Anne-Vibeke Rejser altid i naturen og denne gang er ingen undtagelsen, fordi hun tager seerne med til en af Danmarks smukkeste regioner.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Hun har slået sig ned i Rold Skov, der er Danmarks næststørste sammenhængende skovområde og måske mest kendt for Rebild Bakker, Tingbæk Kalkmine og de mange kilder som f.eks. Lille Blåkilde og Ravnkilde.

Anne-Vibekes rejse tager udgangspunkt i den hyggelige Rold Storkro, der ligger lige midt i den smukkeste natur. Herfra giver hun gode råd til oplevelser i området og besøger bl.a. Rebild Porten, Rebildcentret, Guldbæk Vingård, Reagan Vest og tager seerne med på kanotur på Lindeborg Å samt andre muligheder for aktiv ferie, der er i de skønne bakker.

Sidst men ikke mindst fortæller hun om livet på Rold Storkro, som har en spændende historie bag sig, og hvor der lægges vægt på helt særlige ting, når gæsterne kigger forbi.

Programmet har premiere mandag d. 1.3. kl. 20 på dk4.

Fakta om Danmark - Rold Skov

Rold Skov er Danmark næststørste sammenhængende skov og dækker et areal på 8.000 ha. Skoven ligger mellem byen Arden og stationsbyen Skørping, men den største by i området er Støvring.

Mest besøgte attraktioner: Rebild Bakker, Rebildfesten, kilderne som Ravkilde og Blåkilde, Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Museum Rebild, Røverne fra Rold, Lars Kjærs Hus, kanotur på Lindenborg Å, Rold Skov Golfklub og Guldbæk Vingård.

Her boede vi:
Rold Storkro

Find også campingpladser med DCU
Flere steder får du rabat som medlem.

Mere information:

Turistinformation: Rold Skov

Turistinformation: Rebildporten

Turistinformation: Nordjylland