Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Rold Skov
Log ind Log ind
ONLINE NU Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Rold Skov

ONLINE NU Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Rold Skov

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Rold Storkro

Ferie i Danmark er skønt. Rebild Bakker og Rold Skov er ingen undtagelse og i dette rejseprogram giver Anne-Vibeke masser af tips til oplevelser og seværdigheder i Rold.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Rold Skov, der er Danmarks næststørste sammenhængende skovområde og måske mest kendt for Rebild Bakker, Tingbæk Kalkmine og de mange kilder som f.eks. Lille Blåkilde og Ravnkilde, er perfekt til en både lang og kort ferie.

Anne-Vibekes rejse tager udgangspunkt i den hyggelige Rold Storkro, der ligger lige midt i den smukkeste natur. Herfra giver hun gode råd til oplevelser i området og besøger bl.a. Rebild Porten, Rebildcentret, Guldbæk Vingård, Reagan Vest og tager seerne med på kanotur på Lindeborg Å samt andre muligheder for aktiv ferie, der er i de skønne bakker.

Sidst men ikke mindst fortæller hun om livet på Rold Storkro, som har en spændende historie bag sig, og hvor der lægges vægt på helt særlige ting, når gæsterne kigger forbi.

Programmet har premiere mandag d. 1.3. kl. 20 på dk4.
Premiere i KLUB Anne-Vibeke Rejser d. 14.4.2024.

Fakta om Danmark - Rold Skov

Rold Skov er Danmark næststørste sammenhængende skov og dækker et areal på 8.000 ha. Skoven ligger mellem byen Arden og stationsbyen Skørping, men den største by i området er Støvring.

Mest besøgte attraktioner: Rebild Bakker, Rebildfesten, kilderne som Ravkilde og Blåkilde, Reagan Vest, Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Museum Rebild, Røverne fra Rold, Lars Kjærs Hus, kanotur på Lindenborg Å, Rold Skov Golfklub og Guldbæk Vingård.

Her kan du bo:
Rold Storkro

Find også campingpladser med DCU
Flere steder får du rabat som medlem.

Mere information:

Turistinformation: Rold Skov

Turistinformation: Rebildporten

Turistinformation: Nordjylland

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben