Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Anholt
Log ind Log ind
Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Anholt

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Anholt

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Anholt

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Godt tre timers sejlads fra Grenå ligger en af Danmarks skønneste øer. Den er bare 11 km lang og seks km bred – godt 22 km2 med ca. 150 beboer, som man næsten kan nå at møde på en uges ferie. Anholt er først og fremmest et stykke vidunderligt natur, og perlen af dem alle er turen gennem den såkaldte Ørken ud til det 42 meter høje fyr, som er Danmarks ældste fungerende fyrtårn.

Anholt består både af havneområdet og Anholt by, der ligger tre km fra havnen. Begge områder er der, hvor turisterne møder lokalbefolkningen, og hvor alle spisestederne ligger – og ja man spiser rigtig godt på Anholt, fordi havet er lige uden for døren.

Anne-Vibeke har i dette program slået teltet op på Anholt Camping, der ligger midt i klitterne lige ud til den skønneste strand. Pladsen er primitiv, men det er netop nærheden til naturen, der er hel genial. Anne-Vibeke møder også andre friske campister, der har valgt at holde ferie på den skønne ø.

Programmet blev sendt første gang d. 4. maj kl. 20 kl. 20 og igen d. 11. maj kl. 20.30 på dk4. 

Fakta om Danmark - Anholt

Anholt er blot en lille plet på kortet ude midt i Kattegat – næsten midt i mellem næsespidsen på Djursland og den svenske vestkyst. Anholt er 11 km lang og 6 km bred.

Befolkningstal: Ca. 150

Areal: Ca. 22 km²    

Mest besøgte attraktion: Anholt havn, Anholt by, naturområdet Ørken, Totten og Anholt Fyr, Sønderbjerg og Nordbjerg og et væld af skønne strande.

Mere information:

Turistinformation: Anholt

Færge til Anholt

Turistinformation: Danmark