Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus
Log ind Log ind
Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Weinsberg, Isabella, DCU

Anne-Vibeke tager dig i dette program med på ferie i Aarhus. Temaet for programmet er gode råd til, hvordan du tager på storbyferie uden at blive ruineret.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Anne-Vibeke giver masse gode råd til storbyferie på budget

I programmet tager Anne-Vibeke dig med til det nye Moesgaard Museum, Den Gamle By, Egå Engsø, Lisbjerg, Marselisborgskovene mm. Naturen omkring Aarhus er enestående i form af både hav og skov, og det passer perfekt ind i en af Anne-Vibekes rejsemottos "Naturen er gratis", som hun også bruger som # på sociale medier, hver gang hun finder et perfekt sted.

Udgangspunkt for hele turen er campingferie i en Weinsberg-campingvogn på DCU-Camping Blommehaven, der ligger syd for Aarhus – helt ud til vandet og midt i skoven under 10 km fra Aarhus bymidte. Camping er helt klart en oplagt mulighed, hvis feriebudgettet er stramt. Lån et telt eller lej en hytte, hvis du ikke selv har campingudstyr.

Anne-Vibeke giver også sammen med gæsterne på campingpladsen en masse gode råd til, hvordan du får feriebudgettet i en storby til at række lidt længere.

Programmet blev sendt første gang mandag 1.5. 2017 kl. 20 på dk4.

Fakta om København

København er Danmarks smukke og historiske hovedstad fyldt med oplevelser. Og det er uanset om du er til det historiske, royale, maritime, gastronomiske, det kulturelle eller det grønne. København har noget af det hele.

Indbyggertal: Ca. 1,4 mio.

Mest besøgte attraktioner: Den Lille Havfrue, Tivoli, Amalienborg, Rundetårn, Rosenborg, Kastellet, Nyhavn, Kongens Nytorv, Strøget, Zoologisk Have og meget mere.

Se København fra vandsiden på en fantastisk havne- og kanalrundfart.

Mere information:

Turistinformation: København

Turistinformation: Danmark

Campingferie i København:

DCU-Camping Købehavn - Absalon
Husk du som medlem af DCU får rabat.