Hillerød Camping: Årets danske campingplads 2019
Log ind Log ind
Hillerød Camping: Årets danske campingplads 2019

Hillerød Camping: Årets danske campingplads 2019

Hillerød Camping er en hyggelig plads med rolig atmosfære, trods beliggenheden midt i byen. Hillerød er en turistby, som i den grad er et besøg værd. Hillerød er kendt for mange ting, men specielt Frederiksborg slot med barokhaven er velbesøgt.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Læs også: 10 steder du skal opleve i Nordsjælland

 

Suveræn beliggenhed

Hillerød Camping ligger i gåafstand til alle byens populære attraktioner, cafeer, gågaderne med shoppingcentre m.m. og ønsker man at udforske naturen er der også perfekt mulighed for det. Gode muligheder for cykelture i de nærliggende skove eller tag nordpå til de Nordsjællandske dejlige strande.
Campingpladsen ligger 10 minutter fra centrum i gåafstand. Så lad bilen stå og oplev Hillerød i eget tempo. Eller tag S-toget direkte fra Hillerød til København eller Helsingør på en halv time.
Mange, der besøger Hillerød Camping, bliver gerne flere dage ad gangen, og kommer tilbage år efter år. Det fortæller lejrchef Annette Quist, der af erfaring ved, at de besøgende godt kan lide at bo på campingpladsen, bl.a. pga. beliggenheden og den hyggelige atmosfære på pladsen.

Service for autocampere

Der findes kun enkelte forår/sensommer sæsonpladser på Hillerød Camping, da der skal være rig mulighed for at kunne finde plads til alle dag/feriecampister der mere og mere besøger pladsen, både fra ind-og udland.
Hillerød Camping har ny servicebygning, og er yderst autocamper-venlig. Det er f.eks. lettere for vognene at manøvre rundt og der er god plads. Pladsen råder også over skønne hytter med bad og toilet. 

Suveræn fællesområde

Faciliteterne på denne campingplads er helt i top og renere end de fleste har det hjemme. Fælleskøkkenet er så hyggeligt, at mange bliver sidende langt tid og spiser med hinanden. Snakken går godt, mens der laves mad og der er en helt utrolig hyggelig stemning. Palmerne, de mange blomsterkrukker og levende lys og lanterne gør naturligvis også sit til, at hygge er helt i top.HIllerød Camping

Årets Danske Campingplads 2019

Til Danish Camping Award blev Hillerød Camping kåret til Årets 2019 for at være den campingplads i Danmark, hvor du får den bedste service til prisen. Det er uden tvivl lejrchef Anette Quist store indsats med at forkæle gæsterne, som har bragt den fornemme pris til Hillerød. Den skal med andre ord opleves.

Fakta om Danmark - Nordsjælland - Hillerød - Nivå

Nordsjælland er området nord for København med kendte byer som Helsingør, Hillerød, Hundested og Fredensborg. Området kaldes også for Kongernes Nordsjælland, fordi der er så mange "royal" attraktioner.

AnneVibekeRejser anbefaler bl.a.:

Fredensborg Slot

Esrum Kloster

Kajak på Esrum Sø

Spis chokolade hos Peter Beier og jordbær på Gundekildegård

Spil Polo her

Find flere attraktioner og oplevelser her:

Turistinformation: VisitNorsjælland

Vi boede på Hillerød Camping og Nivå Camping

Se også: Dansk Camping Unions campingpladser