Shereton Krabi Beach Resort i Krabi
Log ind Log ind
Shereton Krabi Beach Resort i Krabi

Shereton Krabi Beach Resort i Krabi

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Spies

I den thailandske provins Krabi, er der mulighed for at komme helt tæt på den thailandske befolkning, samtidig med man bor i absolut luksus.

Lasse Løndahl Henriksen

Lasse Løndahl Henriksen

Fotograf

Tilføj favorit

Luksus hotel - ikke langt fra Klong Muang

Ikke langt fra den lille fiskerlandsby Klong Muang ligger det 5-stjernede hotel Shereton Krabi Beach Resort, der byder på alt hvad man kan ønske sig af et hotel. Store flotte værelser med kingsize dobbeltsenge, business-center med adgang til computere og internet, samt a la carte restauranter, der serverer det bedste inden for thaimad, fisk og skaldyr samt international cuisine. 
Der er gode fitness-, spa- og sportsfaciliteter, lækker pool med hyggelig bar, børnepool og børneområde, samt den smukke Klong Muang strand med det bløde, fine sand. Stranden er rolig og der er god plads, og man bliver ikke konstant overrendt af strandsælgere. Stranden er også velegnet til snorkling og andre vandaktiviteter.

Tæt på Ao Nang

Hotellet ligger 14 km. fra Ao Nang by, der er nem tilgængelig med enten taxa eller båd, hvis man skulle ønske at opleve det aktive liv i byen. Alt i alt er hotellet perfekt for dem der ønsker et roligt hotel, men samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med de mest moderne faciliteter. Derudover er hotellet også yderst velegnet til forretningsmøder og konferencer i fantastisk smukke omgivelser.

Fakta om Thailand

Hovedstaden i Thailand er Bangkok. 

Befolkningstal: Ca. 69 mio. 

Areal: Ca. 513.120 km². 

Afstand fra Danmark: Ca. 8.813 km til Bangkok.

Mest besøgte attraktioner: Badeferie i set sydlige Thailand og byerne i nord med paladser og hellige templer. Thailand har også flere spændende nationalparker.

Mere information:

Rejsebureau: Spies

Turistinformation: Thailand