Resort Kamala Beach i Phuket - mest for voksne, Thailand
Log ind Log ind
Resort Kamala Beach i Phuket - mest for voksne

Resort Kamala Beach i Phuket - mest for voksne

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Spies

Ifølge en større markedsundersøgelse efterspørger flere og flere fred og ro. Det kan få man på Phuket, ved Kamala Beach, hvor der er anlagt et Sunprime Resort - et hotel kun for voksne.

Lasse Løndahl Henriksen

Lasse Løndahl Henriksen

Fotograf

Tilføj favorit

Kun for voksne

Hele Sunprime konceptet går ud på at skabe en afslappet, behagelig ferie, hvor man kan nyde livet, uden at blive forstyrret af larm fra børnefamilier. Hotellet byder på komfortable værelser, store poolområder, og a la carte restauranter med god mad, både ved de mange pools samt ved stranden, der ligger lige uden for døren.

Børn ikke udelukket fra Kamala

Børnefamilier er dog ikke udelukket fra Kamala Beach. Hvis man har børnene med på ferien, kan nabohotellet Sunwing Resort kraftigt anbefales. Her er flere børneaktiviteter og som på Sunprime er der direkte adgang til den smukke strand Kamala Beach. Kamala Beach er en af de bedre strandområder på Phuket, med fint sand og lavt vand der gør den yderst børnevenlig. Samtidig er den to km. lange strand ikke alt for overfyldt.

Tæt på Patong

Hotellerne ligger kun ca. et kvarters kørsel fra Patong, hvor der findes gode shoppingsmuligheder og natteliv samt selvfølgelig den meget populære Patong Beach. Patongs larm og livlige stemning gør, at man helt sikkert vil sætte pris på Kamala's fred og ro, når man vender tilbage til hotellet.

Fakta om Thailand

Hovedstaden i Thailand er Bangkok. 

Befolkningstal: Ca. 69 mio. 

Areal: Ca. 513.120 km². 

Afstand fra Danmark: Ca. 8.813 km til Bangkok.

Mest besøgte attraktioner: Badeferie i set sydlige Thailand og byerne i nord med paladser og hellige templer. Thailand har også flere spændende nationalparker.

Mere information:

Rejsebureau: Spies

Turistinformation: Thailand