Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Mauritius
Log ind Log ind
Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Mauritius

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Mauritius

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Store Verden

Anne-Vibeke er denne gang rejst med til Mauritius, der er en østat i det Indiske Ocean, 900 km fra Madagaskar. Den er hel ideel til en uge-10 dages ferie, hvor du både kan dase og være aktiv, samtidigt med at du kan komme helt tæt på en meget spændende og bredt sammensat kulture af både indere, afrikanere, europærer og folk fra Mellemøsten. Der er plads til alle.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Mauritius har mere at byde på end bounty strande

Øen er hel ideel til en hel uge eller 10 dages ferie, hvor du både kan dase og være aktiv, samtidigt med at du kan komme helt tæt på en meget spændende og bredt sammensat kulture af både indere, afrikanere, europærer og folk fra Mellemøsten. Der er plads til alle og de kulturelle attraktioner er en øjenåbner.

Naturen byder på alt fra bounty sandstranden til dramatiske bjerge, hvor du kan vandre og uanset, hvor du bor på øen er der aldrig alle former for sportsaktiviteter på havet. Anne-Vibeke ser nærmere på det hele og svømmer både med delfiner, besøger kæmpeskildpadder og vandre med løver.

Helt tilbage fra kolonitiden er Mauritius også kendt for te, vanilje og andre eksotiske krydderier, hvilket også afspejler sig i et interessant og meget smagfuldt køkken. Så alt i alt en destination, der er perfekt, hvis du vil kombinere daseferie med oplevelser.

Fakta om Mauritius

Mauritius er et ørige øst for Madagaskar og er kendetegnet ved skønne hvide sandstrande ned til det koralfyldte, azurblå og krystalklare ocean.

Turistinformation: Mauritius

Rejsebureau: Store Verden