;
IMG_2384.JPG

Autocamperferie i Florida

Campingpladserne ligger ved de store oplevelser

Campingpladserne ligger godt i forhold til de store oplevelser så som forlystelsesparkerne omkring Orlando, de imponerende strande på både øst og vestkysten og ikke mindst ude på Florida Keys.

Fine faciliteter på campingpladserne

Campingpladserne er oftest ret simple, fordi man har alt i autocamperen, men man kan vaske tøj og komme i bad. Der er også altid faciliteter, så man kan få frisk vand og komme af med sit spildevand samt tømme toilettet. Nogle campingpladser har også legepladser og tilbyder tranfer til stranden eller forlystelsesparkerne, så man ikke skal pakke sin autocamper sammen.

Swimmingpool et must

Langt de fleste campingpladser har også swimmingpool da klimaet i Florida ofte indbyder til en dukket et par gange om dagen.

Leg i naturen

Det bedste ved at bo på campingplads i Florida er nærheden til naturen. Når du kan spise uden for og nyde udsigten, grille og bare slappe af i den friske luft. Det kan intet hotelværelse hamle op med. Er du af sted for familie og har børn med, er campingpladserne helt ideelle, fordi de også kan lege og være ude i naturen.

Hvis du aldrig har kørt med autocamper før, så tøv ikke, for du får en grundig instruktion ved afhentning.