anne_vibeke_magens_bay_st_thomas_dansk_vestindien-1.jpg
Tv-program (ikke tilgængeligt i fuld længde)

Tv: Anne-Vibeke Rejser – De Dansk Vestindiske Øer

De danske kolonier

US Virgin Island – som vi kalder Dansk Vestindien – er til sammen på størrelse med Mors og ligger øst for Puerto Rico på grænsen mellem det caribiske øhav og Atlanterhavet. Columbus kom her allerede i 1493 og det var først i slutningen af 1600 tallet af danskerne blev aktive her ude. Dansk Vestindien med St. Thomas 1672, St. John i 1694 og sidst men ikke mindst St. Coix i 1733 blev begyndelse på ca. 250 års fascinerende dansk kolonihistorie.

Man kunne måske tro, at dette for længst er gået i glemmebogen, men det er på ingen måde tilfældet og det gør rejsen til noget helt særligt. Følg Anne-Vibeke på historisk ø-rundtur, interessante byvandringer i de gamle danske gader, jeepsafari, snorkelsafari, caribisk aften, svømme med søløver og besøge de mest imponerende hvide sandstrande, man næppe tror findes.

Programmet blev sendt første gang d. 16.6. 2014 kl. 20.30 på dk4.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser