405 IMG_6808.JPG
Kør-selv ferie

Find din indre Tarzan i AbenteuerPark ved Potsdam

Google Map...
Tyskland

Hovedstaden i Tyskland er Berlin. 

Befolkningstal: Ca. 83 mio.

Areal: Ca. 357.376 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 356 km til Berlin, ca. 842 km til München 

Tidsforskel: Ingen. Samme tidszone som i Danmark

Mest besøgte attraktion: Metropolerne Berlin og Hamborg men også mange andre byer - kejserbyerne og middelalderbyer med bindingsværk m.v. Tyskland byder på rigtigt meget inden for kultur - og husk de hyggelige julemarkeder.

Mere information:

Turistinformation: Tyskland

 

 

Instruktionen før start

Inden vi kaster os ud i balancegangen på en af de 12 ruter, hvor den laveste hængende blot er en meter over jorden og den højeste hele 16 meter over jorden, gives der en grundig instruktion. Vi iføres sikkerhedssele og hjelm, og på disse klatrebaner er man klikket fast fra begyndelsen til slutningen. Her er således ikke tale om at skulle klikke sikkerhedskarabinen ud og flytte den ved hver forhindring. Sikkerheden er i top.

Først på begynderbanen

I alt er her 1,7 kilometer klatrebaner som er flettet ind mellem træerne i den grønne bøgeskov og banerne har tilsammen 170 udfordrende elementer, som skal passeres på ruterne. Højdepunktet er en 200 meter lang glidebane, hvor man afslutter den højeste bane og suser tilbage til den faste grund under fødderne. Men før vi slippes løs i de højere luftlag, skal alle gennem begynderbanen, som også er en udfordring for de mindste familiemedlemmer. Vær opmærksom på at både barnets alder og legemshøjde har betydning for hvilke baner der kan/må gennemføres.

Udfordringer på en af højbanerne

Efter at være kommer gennem begynderbanen er udfordringen i 12 meters højde tilstrækkeligt! Som en anden edderkop kravler man op ad et udspændt net, hvor de egentlige udfordringer begynder. Her er "løse" brædder, forhindrende boksepuder, tøndebånd vi skal kravle igennem og snart er pulsen oppe!
Vi skal balancere på gennemsigtige hængebroer og gå på line på en enkelt udspændt wire. Det er måske en god ide ikke at kigge for meget ned!
Det hele ender på en platform, hvorfra vi har et langt accelererende glid til bage til skovbunden.

Populær aktivitet

Både familier og grupper - ikke mindst hvis man skal træne teamwork - har glæde af at prøve banerne i klatreskoven. Det har flere og flere fundet ud af, for AbenteuerPark i Potsdam besøges hvert år af mere end 200.000 gæster.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser