Spanien_Riis_Toledo_lowres_2018_foto_Rasmus_Schoenning-5.jpg

Tv: På Tur Til Nordspanien

Google Map...

Hovedstaden i Spanien er Madrid. Tæt på Spanien ligger De Baleariske Øer med hovedøerne Mallorca og Menorca i Middelhavet. I Atlanterhavet ligger De Kanariske Øer.

Befolkningstal: Ca. 46,5 mio.

Areal: Ca.  505.990  km²

Afstand fra Danmark:  Ca 2.075 km. til Madrid

Tidsforskel:  Ingen

Mest besøgte attraktioner: Storbyer som Madrid og Barcelona og de mange fine badestrande specielt mod Middelhavet. Rundt omkring i landet findes flotte middelalderslotte.

Mere information

Tag på busrejse til Spanien med Riis Rejser

Find campingpladser i Spanien med Dansk Camping Union

Turistinformation: Spanien

Vi besøger bl.a. heriblandt Bilbao, med det berømte museum Guggenheim, katedralbyerne Oviedo og Leon, samt Pamplona – der især er kendt for det årlige tyreløb. Under vejs kommer vi også til den mere centrale del af Spanien, med hovedstaden og kongebyen Madrid, den befæstede by Avila, med den imponerende og velbevarede ringmur, samt en by der har været under kraftig indflydelse af alle de tre store abrahamitiske religioner, og som nok især er kendt for produktionen af stål til knive og sværd, nemlig Toledo. Rejsen foregår med en fire-stjernet bus, med dansk rejseleder, fra Riis Rejser, og under den spændende rundrejse i det spanske, kigger vi også nærmere på hvordan det er at tage af sted på busrejse.
Avila i Nordspanien

Programmet sendes første gang mandag d. 18.3. 2019 kl. 20.00 på dk4.