Spanien_Camping_las_Dunas_2019_Foto_Rasmus_Schønning (7) web.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Costa Brava - Camping Las Dunas

Google Map...
Spanien - Costa Brava - Camping Las Dunas

Costa Brava kysten i Catalonien i Spanien strækker sig fra nord for Barcelona til den franske grænse og er sen sand ferieperle.

Afstand fra Danmark:  Ca 1.700 km (fra Padborg) Godt to timer i fly. Der er gratis transfer fra Girona til campingpladsen.

Tidsforskel:  Ingen

Mest besøgte attraktioner: Girona, Figueres, Cadaqués, Illes Medes, Savador Dali og Barcelona. Masser af ris- og vinmarker. Perfekt til cykelferie.

Mere information:

Vi boede på

Camping Las Dunas 
(hjemmeside på dansk)

Turistinformation: Spanien

SE Tv-teaser: Anne-Vibeke Rejser - Costa Brava - Camping Las Dunas

Costa Brava kysten i Spanien er ikke kun kendt for sin nærhed til Barcelona og Game of Thrones byen Girona, men også for sin natur, kultur og historie. Den verdenskendte maler Salvador Dalí kommer derfra, og så er Barcelona med alle den fortrinligheder kun få timer fra de uendelige sandstrande, som området også er så kendt for.

Lige ned til netop denne strand ligger campingplads Camping Las Dunas, og den er udgangspunkt for alle Anne-Vibekes rejsetips fra området. Teltet er slået op, og netop denne simple ferieform passer godt på en campingplads, der har alt – for det har Camping Las Dunas.Camping Las Dunas

Programmet har premiere mandag d. 3.2. kl. 20 og sendes igen 10.2. kl. 20.30 på dk4

Få et lille smugkig af Camping Las Dunas fra et tidligere besøg her