1.JPG

Drengedrømme på Camp Nou - oplev FC Barcelonas hjemmebane

Camp Nou i Barcelona

Camp Nou blev bygget mellem 1954 og 1957 og designet af arkitekterne Francesc Mitjans-Miró, Lorenzo García Barbon og Josep Soteras Mauri. Det kostede på det tidspunkt 288 millioner pesetas. Ca. 90.000 så den første kamp, som FC Barcelona også vandt på Camp Nou med en imponerende sejr på 4-2 mod et hold fra Warszawa. Eulogio Martínez scorede det første mål på Camp Nou og skrev sig dermed i historiebøgerne.

2(151)

Messi, Michael Laudrup og alle de andre

På Camp Nou er museet El Museu del Barça med over 1,2 mio. besøgende det mest besøgte museum i hele Catalonien. Museet blev indviet i 1984 hvor den daværende præsident for Barcelona Josep Lluís Nuñez. På museet kan der ses 1.420 ting om FC Barcelonas historie, hvoraf de 420 er trofæer. Messi guldstøvle og interaktive storskærme fortæller om de mange sejre og de mest interessante spiller. Michael Laudrup er bestemt en af dem.

3(118)

Lange køer og god plads

Det kan anbefales at komme fra morgenen af, for der er lange billetkøer, når man kommer lidt op af dagen. Det går dog forholdsvis hurtigt, og når du først har sin billet, så er der plads nok inde i anlægget. Køb alternativ din billet online før ankomst.

Barecelona_Camp_Nou_2011 (3).JPG

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser