IMG_6261.JPG

Børnefamilier tager på aktiv ferie på Playitas

Sport og aktiv ferie hitter

Flere undersøgelser peger på, at rigtigt mange danskere ikke skipper de sportslige aktiviteter, selvom man er på ferie.
Den seneste undersøgelse blandt danskerne peger således på, at 44 % af de adspurgte således også dyrker sport i ferien, og at det primært er svømning og løbetræning, der får os op af solstolene. 1250 danskere har svaret i den landsdækkende undersøgelse *.
Så godt som halvdelen af alle danskere holder ikke ferie fra sportslige aktiviteter, selvom man befinder sig langt væk fra den normale dagligdag med faste træningsrutiner. Man viderefører så at sige en aktiv livsstil på ferien, dette som supplement til alt det, den ellers byder på af afslapning, boglæsning, udflugter og brætspil. 18.000 danskere tager til Playitas hvert år, og sportsresortet har vundet enormt stort indpas siden åbningen i 2009. Hvad gælder indkvarteringsmulighederne på Playitas i skolernes sommerferie, er lejlighederne det mest søgte, og herefter følger villaerne på 115 m2 og med egen pool. 
Selve hotellet er det tredje mest søgte, og især de nye familieværelser med plads til to voksne og to børn er eftertragtede og går hurtigt. Det er således første skolesommerferie, at Playitas tilbyder deciderede familieværelser udover lejlighederne, og det har vist sig populært.

Populært med helpension

Hoteller med sportsmuligheder er i det hele taget de seneste år strøget ind helt øverst på danskernes ønskeseddel. Det gælder, udover Playitas på Fuerteventura, Mythos Beach på Rhodos samt dykkerferier og golfferier på en række forskellige rejsemål og hoteller. Playitas råder over 40 sportsfaciliteter, og senest er et spa kommet til, som drives af det professionelle spa-selskab Tau Spa. Spa’et tilbyder restitution og velvære og er blevet godt modtaget af både almindelige ferierende og professionelle sportsudøvere. Sidstnævnte gruppe benytter spa’et til at få løst musklerne op imellem træningspassene.

Indførelsen af helpension er populært

Når man dyrker meget sport og er aktiv hver eneste dag, har kroppen brug for meget og god mad, og vores gæster har derfor efterspurgt helpension. Derfor tilbydes nu også frokost som del af pensionen i buffetrestauranterne.
* Kompas har for Apollo foretaget en landsdækkende undersøgelse med 1250 respondenter. Den er foretaget via internettet af Kompas Kommunikation. Undersøgelsen er landsdækkende og afspejler normalfordelingen med hensyn til de af Danmarks Statistik oplyste fordelinger på køn, alder og region. Undersøgelsen afdækkede, hvorvidt danskere dyrker sport, når de tager på ferie, eller ej.