IMG_2023.JPG
Tv-program

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Vestslovenien

Google Map...
Slovenien

Slovenien ligger i Centraleuropa og grænser op til både Italien, Kroatien, Østrig og Ungarn. Landet blev selvstændigt d. 25.6. 1991, efter Jugoslavien gik i opløsning, og siden 2004 har landet været medlem af både EU og NATO. 

Hovedstad: Ljubljana

Befolkningstal: Ca. 2 mio.        

Afstand fra Danmark: Ca. 1400 km fra den dansk-tyske grænse

Mest besøgte attraktion:  Ljubljana, Postojna grotten og Bled søen

Mere information:

Turistinformation: Slovenien

Find campingpladser i Slovenien 

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Vestslovenien

Enestående oplevelser både over og under jorden

Slovenien blev selvstændigt d. 25.juni 1991 efter Jugoslavien gik i opløsning og siden 2004 har landet været medlem af både EU og NATO. Selvom landet er lille er der både kyst, skov, store åbne sletter og bjerge. Og hvad Slovenien måske mangler over jorden, finder du under jorden. 
Anne-Vibeke besøger Postojna grotten, der er Sloveniens mest besøgte attraktion, men Anne-Vibeke kommer bl.a. også til den smukt beliggende Bledsø, den hyggelige Vipavadal og Piran, der med sin skønne beliggenhed ved Adriaterhavet sagtens kunne forveksles med en kulturrig norditaliensk by.
Anne-Vibeke kører hele turen i en Adria autocamper og giver undervejs gode råd til campingferie på denne årstid, men også til hvordan man bruger landets autocamperpladser, der ofte ligger ved de store attraktioner.

Programmet blev sendt første gang d. 7.11.2016 kl. 21.00 på dk4

Tv-teaser: Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Vestslovenien

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser