vintercamping hemsedal.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Vintercamping i Hemsedal (udgået)

Google Map...
Norge

Hovedstaden i Norge er Oslo.   

Befolkningstal: Ca. 5,2 mio. 

Areal: Ca. 385.203 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 484 km til Oslo.  

Tidsforskel: Ingen. Samme tidszone som i Danmark

Mest besøgte attraktion: Norge er kendt for sin natur både sommer og vinter.

Mere information:

Turistinformation: Norge

Læs i stedet Anne-Vibekes artikel fra Hemsedal
Vintercamping og skilløb i norske Hemsedal - her trives alle

Vintercamping i Hemsedal

Alle, der elsker vinterferie med bunker af sne, er i fuld gang med at planlægge næste års rejser. Nu kan du også komme i feriestemning ved at tage med Anne-Vibeke Isaksen til et af de mest populære steder i de norske fjelde. Her er der rigeligt med sne, hvor børnene kan boltre sig fra morgen til aften, stå på ski og lege med ræven, bjørnen, elgen eller andre af skovens "vilde" dyr.

Anne-Vibeke Isaksen, der til dagligt er chefredaktør på Danmarks mest omfattende camping- og rejseportal, har også denne gang en campingvogn på krogen. Ikke en i forvejen kendt vintervogn, men en Bürstner, der er konstrueret med centralvarme. Mens Anne-Vibeke er i Hemsedal sættes der kulderekord. Se hvordan det går. Kan familien holde varmen i vognen? Anne-Vibeke giver også masser af gode tips til vintercamping generelt.

Hemsedal er et børnevenligt og perfekt sted at køre til på en vintercampingtur, og i sær hvis man er nybegynder. Og man behøver ikke stå på ski for at vintercampere. Anne-Vibeke tager også seerne med på fjeldet i hundeslæde og på snescooter.

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Hemsedal blev sendt første gang den 20.10. kl. 22.30.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser