IMG_2736.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Krydstogt Vestnorge med Hurtigruten (udgået)

Anne-Vibeke Isaksen har rejst hele turen fra Tronheim til Kirkeness tæt på den russiske grænse. Undervejs krydses Polarcirklen, der bl.a. også betyder, at kong Netup stiger op af havet og døber passagerne med iskoldt vand. Rejsen hedder "Jagten på Nordlyset", for der er optimale muligheder opleve dette naturfænomen i den klare friske kolde vinterluft.


MS Polarlys, som Anne-Vibeke sejler med, ligger til kajs ved stort set alle havnebyer langs den dages lange rute. Her er der arrangeret mange forskellige udflugter på land for de rejsende. Det betyder også, krydstogtet ikke bare er lang og bekvem rejse, men også en kæmpe oplevelse af Norge på steder, der ville være meget svære at komme til om vinteren på anden måde.

Anne-Vibeke besøger bl.a. Saltstraumen – verdens stærkeste tidevandsstrøm, Magic Ice, Tromsø Vildmarkscenter.

Et af rejsens store højdepunkter er naturligvis besøget på selveste Nordkap, der under normale omstændigheder er lukket for turister på denne årstid, men Hurtigrutens gæster er velkomne. Her får man den ultimative oplevelse af Norges barske vinternatur.

Rejsen kan fortages af alle uanset alder og fysisk formåen – der er sørget for alt.

Programmet blev sendt i første gang i 2010 på dk4.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser