IMG_2490.JPG
Tv-programmer

Se to Tv-programmer i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Nordkap - del 1 og 2

Google Map...
Nordkap, Norge

Nordkap, der ligger på øen Magerøya, går for at være Europas nordligste punkt. Stedet besøges af ca. 200.000 hvert år (primært i juni). Europas nordligste punkt er Knivskjellsodden, der ligger 1,6 km længere mod nord. Der er 18 km vandring tur/retur.   

Forslag til ruter (fra KBH):
E4 via Stockholm - ca. 2300 km
E45 (Indlandsvejen Sverige) - ca. 2500 km
E4 via Oslo - 2700 km
De fleste anbefaler at køre op gennem Norge, så du har solen i ryggen.
Vi kørte op gennem Norge, hjem ad E4 - 6350 km i alt.
Se vores etaper i bunden af hver artikel.

Praktiske rejsetips: Nordkaps-tunellen på ca. 6,7 km er gratis, men bemærk, der er andre betalingsveje i Norge. Flere af dem kan betales med din Brobizz. 
Myggebalsam/spray anbefales at købe i Norge eller Sverige.

Bedste årstid: De fleste kører i juni for at opleve midsommer på Nordkap, men du kan sagtens kører mellem maj og september. En vintertur kræver særlige forberedelser.

Mest besøgte attraktioner: Lillehammer, Ringebu Stavkirke, Dovre Fjell, Trondheim, Mo i Rana, Saltfjeldet, Salstrumen, Storfjord, Alta, Honningsvåg, Gewser, Skarvåg, Knivskjellsodden og Nordkap.

Mere information:

Turistinformation: Norge

Turistinformation: Nordkap

Rejs til Nordkap i bus

For mange er det en drømmerejse med campingvogn og det er med god grund. Anne-Vibeke ser nærmere på den norske natur, der ganske enkelt er enestående og kombinerer det med hendes foretrukne ferieform: camping, der giver optimal frihed på rejsen. 
I det første program går rejsen fra den svensk-norske grænse tæt på Oslo til Saltstraumen ved Bodø nord for Polarcirklen.
I det andet program går rejsen fra Narvik til Nordkap, og Anne-Vibeke besøger også Hornvika, Geswer og Knivskjellsodden, der er Europas nordligste punkt.

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Nordkap del 1/2

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Nordkap del 2/2

Programmerne blev sendt første gang den 5.12. 2011 kl. 21.30 på dk4

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser