Programfoto_Kroatien_2018__foto_Rasmus_Schoenning-8.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Campingferie Istrien og Kvarner, Kroatien

Camping Val Saline, der ligger tæt ved den smukke by Rovinj, har i mange år udelukkende været en naturistplads, men nu er dele af den bygget om til en luksuscampingplads. Syd for Porec besøger Anne-Vibeke Camping Polidor, der er en af Europas mindste campingpladser, og hvor den personlige service er i højsæde.
Anne-Vibeke ser også nærmere på de oplevelser, der er i området bl.a. verdens mindste by Hum og bjergbyen Motovun. Herfra går turen til en af Kroatiens største attraktioner, Plitvice Nationalpark og campingpladsen Turist Grabovac.Plitvice Nationalpark

Rejsen afsluttes ved Kvarner-kysten og campingresortet Zaton Holiday Resort, der er en af landets største og mest moderne campingpladser. Den ligger smukt ud til Adriaterhavet og tæt på de to spændende byer Zadar og Nim.

Programmet sendes første gang mandag den 3. september 2018 kl. 21.00 og igen mandag den 10. september kl. 21.30.

Tv-teaser: Anne-Vibeke Rejser – Campingferie Istrien og Kvarner

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser