IMG_0642.JPG

Ø-ferie på en af Kroatiens bedste campingpladser

Femstjernet camping på ø og campingplads af samme navn - Krk

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Krk forbundet med fastlandet

Øen Krk er en af de få øer i Adriaterhavet, der er forbundet til fastlandet med en bro. Du betaler kun, når du kører over på øen, og det vil med andre ord sige, at det er gratis at køre på broen, hvis du kommer til Krk med færge fra en anden ø. Her er frodigt og grønt og fyldt med vinmarker, hvor du flere steder kan smage på de skønne dråber. Specielt deres hvidvin er skøn forfriskende på en varm sommerdag. Byerne på øen er små og charmerende og gemmer på spændende historier.

Suveræn campingplads

Campingpladsen Krk var tidligere en nudistplads, men har gennemgået en totalrenovering, så der nu både er plads til almindelig campister i egne vogntog og dem der vil bo i mobilhomes. Campingpladsen har alt. Suveræn pool, skønt havvand med god adgang, legepladser, aktiviteter både udendørs og indendørs for børn og voksne, spa, wellness og ikke mindst en hel suveræn restaurant, hvor du spiser godt til fornuftige priser. Flere gange om ugen er der underholdning med lokal musik.

Fantastisk beliggenhed

Beliggenheden er der heller ikke en finger at sætte på. Alle pladser har havudsigt, fordi man bor på terrasser. Badefaciliteter, reception, købmand og restaurantionsområdet, ligger alt sammen i fornuftig gåafstand, uanset hvor du bor på campingpladsen. Mobilhomes som kan lejes, ligger øverst på pladsen og er veludstyrede med bl.a. en stor møbleret terrasse. De fungerer som små sommerhuse.

Klimaet er helt i top

Solen skinner og der blæser en forfriskende men svag vind fra havet og du kan bade både i havet, der har det lækreste badevand eller i poolen, hvorfra der også er en eminent udsigt til hele bugten. Som et af de få steder på disse kanter, er en del af strand med sand.

Kvarner i Kroatien har det hele

Kroatien er beskikket med både et godt klima og suveræne ferieoplevelser, uanset om du vil være aktiv eller dase, og selv om der er stor forskel på campingpladserne, findes der alt lige fra de meget primitive pladser til de topmoderne. Rejsen her til Krk kan sagtens kombineres med Istrien, Plitvice Nationalpark eller byen Senj. Der er masser af muligheder. En ting er dog sikker: Kroatien og Kvarner skuffer ikke. De fleste kører bare stadig kun til Istrien og det er synd.

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Kvarner

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Kvarner

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser