Caravan Park Sexten Foto CampingSverige (1).JPG

Caravan Park Sexten - Luksus vintercamping i Norditalien

Google Map...
Italien - Caravan Park Sexten

Campingplads: Caravan Park Sexten, Via S. Giuseppe, 54, 39030 Moso
Antal stjerner: *****         

Afstand fra Danmark: Ca. 1.200 (Padborg)
Kørselsvejledning: Fra Danmark går det den lige vej gennem Tyskland til Østrig og over Brennerpasset til Italien. Nord for Bolzano kører du ind i Pusterdalen (SS49). Seks km efter byen Sesto/Sexten på vej SS52 ligger Caravan Park Sexten - kun denne del går op ad bakke.

Skiområdet "3 Zinnen Dolomites": Langrend - ca. 232 km, alpint ca. 100 km, lifte 33 stk.

Mere information:
Caravan Park Sexten

Skiområdet "3 Zinnen Dolomites" i Sexten / Sesto

 

Hvad gør det så godt?

Det er svært at sige, hvad det præcis er der gør denne campingplads så god. I virkeligheden er det helheden og så den omkringliggende natur. Caravan Park Sexten ligger i 1500 moh. med udsigt til Alperne mod nord og de imponerende Dolomitter mod syd. Uanset hvordan du stiller din campingvogn eller autocamper er her gudesmukt. Servicen er i top og faciliteterne er uden for kategori i forhold til komfort og luksus. Det lyder rasende dyrt og selvfølgelig koster det ekstra, men ikke urimeligt på nogen måde.

Historisk sted

Campingpladsen er opbygget som en gammel gård. Sådan ser det ud ude fra, men indvendigt er alt moderne uden, at charmen har forladt stedet. Det er dygtigt gjort, for det hele går op i en højere enhed. Der er bjergstemning, tyrolerstemning og campingstemning samtidigt med at du forkæles fra dag et.

Aktiv og afslapning

Caravan Park Sexten er både for de aktive og de, der vil slappe af eller måske gøre begge dele. Der er flere mindre skiområder til alpint skiløb, langrendsspor og guidede ture på snesko, så du behøver ikke kun at stå på ski, for at holde vinterferie her. I sær sidstnævnte er en stor oplevelse, fordi man går gennem det eventyrlige vinterlandskab i dyb puddersne i ro og fred. Snesko udlejes på stedet, så du behøver ikke selv at eje nogen. Der er kortere og længere ture og børn kan også være med. 


Efter nogle aktive timer i sneen, er det oplagt at besøge det imponerende wellness center, hvor der er grotte med varme bade, udendørs isbassin og en perlerække af forskellige behandlinger, så du helt glemmer tid og sted.

Det gode italienske køkken

Går du sulten i seng, så er det din egen skyld. På Caravan Park Sexten er der tre forskellige restauranter fra en herlig familievenlig pizza restaurant med uforglemmelige gode pizzaer, en a la carte restaurant og en gourmet restaurant. Pladsen har naturligvis også sin egen vinkælder med en imponerede samling af det bedste af det bedste blandt italienske dråber.

Let at køre til

Fra Danmark går det den lige vej gennem Tyskland, over Brennerpasset og nord for Bolzano kører du ind i Pusterdalen. Ved byen Sesto/Stexten tæt på den østrigske grænse i Sydtirol ligger Caravan Park Sexten og gemmer på alle sine herligheder.