e15ea3_santorini2-1.jpg
Charterferie

Santorini i Grækenland - det tredje bedste rejsemål i verden

Google Map...
Grækenland

Hovedstaden i Grækenland er Athen. 

Befolkningstal: Ca. 10,8 mio.

Areal: Ca. 131.940 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 2.140 km til Athen

Mest besøgte attraktion: Athen med bl.a. Akropolis, men også det græske ø-hav er velbesøgt

Mere information:

Rejsebureau: Bravo Tours

Turistinformation: Grækenland

Stor efterspørgelse

Santorini - indbegrebet af Grækenland og kåret til det 3. bedste rejsemål i verden. En ø, der indeholder alt det, du kender fra de smukkeste græske postkort: hvide huse, blå kupler, fantastiske solnedgange, smuk natur og en atmosfære, der er helt unik. 
Danskerne har for alvor taget den billedskønne ø til sig. Det mærker især rejseselskabet Bravo Tours, der i 2016 udvidede med nye hoteller for at følge med efterspørgslen. 
- Der er så mange rejsende i verden, der har en drøm om at opleve Santorini, at det har været svært at skaffe senge nok. Det er heldigvis lykkedes for os, så vores gæster kan få en oplevelsesrig ferie, men jeg kan allerede se nu, at pladserne forsvinder hurtigt, siger Peder Hornshøj fra i Bravo Tours.

Alle elsker Santorini

Men også andre nationaliteter har forelsket sig i Santorini. Nu bliver det for eksempel muligt at flyve direkte fra Kina til den græske ø - uden en eneste mellemlanding undervejs.
- Øens størrelse sætter jo en begrænsning i sig selv for hvor mange turister, der kan bo på øen. Som rejsebureau kan vi sikre os et antal senge, men med den fart, de bliver booket, vil der ikke være meget tilbage til de, der for eksempel plejer at pakke rejsen selv, siger Peder Hornshøj.
Han kan sagtens forstå, at hele verden er blevet begejstret, og fortsætter:
- Santorini har en unik charme. Vestkysten er jo fantastisk med byerne, hvor huse, restauranter, butikker og små hoteller nærmest falder som dråber ned af bjergsiden mod havet, mens østkysten byder på den dejlige ferieby Kamari. 
I byen Oia kan du nyde verdens måske smukkeste solnedgang. 
Et andet plus for Santorini er, at en tredjedel af øen er dækket af vinmarker, og man laver faktisk rigtig god vin på øen.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser