Anne-Vibeke Rejser - London Foto Rasmus Schønning.JPG
Tv-program

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - London uden for sæsonen

Google Map...
England - London

Hovedstaden i England er London. 

Befolkningstal: 8,9 mio - 53 mio i hele England 

Areal: 1.572 km² - 130.279 km² i hele England 

Afstand fra Danmark: Ca. 957 km til London

Tidsforskel: 1 time efter

Mest besøgte attraktion: London har en perlerække af store attraktioner så som Big Ben, Tower of London, London Brigde, Trafalga Square, Buckingham Palace, men også moderne bygninger som The Shart og O2 Arena mm.

Mere information:

Turistinformation: London

Turistinformation: England

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - London uden for sæsonen

 

Nye seværdigheder i den levende storby

Anne-Vibeke tager dig denne gang med rundt til nogle af de nye London seværdigheder. Det betyder bl.a. en tur op i Europas højeste bygning The Shard, en tur op i London Eye – det enorme pariserhjul på South Bank og ikke mindst en tur op på taget af OL- og koncertbygningen O2.

Ingen storbyferie uden god mad og drikke og selvom det engelske køkken måske ikke har det bedste ry, så kan du sagtens spise godt. Anne-Vibeke besøger de nye og meget trendy gadekøkkener og det eksklusive Afternoon Tea sted One Aldwych, samt byens bedste fish´n chips med udsigt til Big Ben.

Anne-Vibeke tager også turen rundt i byen på en gammel Tally Ho cykel og giver gode råd til at komme rundt med Londons velfungerende Subway – The Tube og de verdenskendte røde busser.

Med andre ord et anderledes rejseprogram om det nye og moderne London – uden for sæsonen. Programmet er filmet i marts, men kunne lige så godt være i november. Vejret svigter aldrig i London.

Anne-Vibeke Rejser – London blev sendt første gang 2.9.2013 kl. 21.30 på dk4.