AVR_Aabo

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Campingferie på Aabo Camping (udgået)

Google Map...
Danmark - Nordjylland

Nordjylland markedsføres som Toppen af Danmark og Lysets Land.

Mest besøgte attraktion: Skagen, Råbjerg Mile, Rubjerg Knude samt naturen langs Danmarks kyster, herunder Limfjorden. Aalborg Zoo, Fårup Sommermarked og Jesperhus Feriepark.

Mere information:

Turistinformation: Toppen af Danmark

Turistinformation: Danmark

Læs i stedet Anne-Vibekes artikel fra Aabo Camping og Vandland
Aabo Camping og Vandland er perfekt til oplevelser i Nordjylland

Ved første øjekast ligner campingpladsen andre campingpladser af samme størrelse, men Aabo Camping og Vandland er noget helt særligt.

Det som er så specielt på campingpladsen er stemningen og den fornemmer man i samme øjeblik man triller ind bag bommen og tjekker ind i receptionen, hvor man får en yderst venlig og personlig velkomst af lejrchefen Kurt og hans personale.

Det er ikke alle campingpladser, der formår at vise denne familiære og hyggelige stil fra første sekund man er på besøg. Vi skal i løbet af rejsen også ud og se nærmere på området uden for campingpladsen og for at finde inspiration til det, er der kun et sted at gå hen.

På rejsen testes også Wilk Vida 490 og et Isabella Magnum fortelt.

Programmet blev sendt første gang d. 19.3. 2012 kl. 21.30 på dk4

 

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser