holbaek_-60-1.jpg
Tv-program (ikke tilgængeligt i fuld længde)

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Campingferie i Holbæk

 

Anne-Vibeke Isaksen, der til daglig er chefredaktør på annevibekerejser.dk, tester på denne tur en Kabe, der er kendt for sine egenskaber som helårscampingvogn. Om efteråret stiger fugtigheden meget. Spørgsmålet er hvordan vognen klarer dette. Anne-Vibeke får også besøg af Tommy Boisen fra forteltsfabrikken Isabella. Han giver masser af gode tips til, hvordan man sætter sit fortelt op og lægger et optimalt gulv, når man camperer i eftersæsonen og gerne vil anvende sin vogn og udstyr frem til vinteren.

Anne-Vibeke er selvfølgelig også ude at kigge på området. Følg med på fisketur og en anderledes vandretur i Brofelde Bakker syd for Holbæk, hvorefter de trætte muskler selvfølgelig skal "behandles" i campingpladsens eget wellness center. Endelig går Anne-Vibeke i farfars fodspor…

Sendetider

Programmet blev sendt første gang d. 17.9. 2007 kl. 22.30 på dk4.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser