Anne-Vibeke i Flandern.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Flandern Rundt (udgået)

Billede af Rasmus Schønning

Med på turen er Anne-Vibekes mand Tv-fotograf Rasmus Schønning og parrets to børn Mie og Mathias. Britta og Ole Koch er også med på rejsen og kører denne gang i Bürstner autocamper.

Program 1

Programmet begynder i den smukke og velbevarede middelalderby Brugge for derefter at fortsætte til den mere spraglede storby Gent. Flandern er verdenskendt for både øl, chokolade og diamanter og Anne-Vibeke og hendes medrejsende kigger nærmere på alle tre ting.

Programmet blev sendt første gang den 18.2. 2008 på dk4.

Program 2

Efter at have besøgt den smukke og velbevarede middelalderby Brugge og den mere spraglede storby Gent fortsætter holdet til Antwerpen, der er den største af de tre byer, og på den måde meget anderledes end hvad de har oplevet tidligere. Anne-Vibeke tager også ud i den nordbelgiske natur, der er lige uden for døren og dermed kan storbyferie sagtens kombineres med ture i naturen eller prøve cykelkræfter med forårsklassikeren "Flandern Rundt". Temaet for denne rejse er også øl, chokolade og diamanter, så det kigger Anne-Vibeke selvfølgelig også nærmere på. Ole får sig i hvert fald en fin overraskelse efter han har hjulpet med at sætte fortelt op.

Programmet blev sendt første gang den 3.3. 2008 på dk4.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser