kamala4.jpg
Charterferie ved

Resort Kamala Beach i Phuket - mest for voksne

Google Map...
Thailand - Spies

Hovedstaden i Thailand er Bangkok. 

Befolkningstal: Ca. 69 mio. 

Areal: Ca. 513.120 km². 

Afstand fra Danmark: Ca. 8.813 km til Bangkok.

Tidsforskel: 6 timer foran

Mest besøgte attraktioner: Badeferie i set sydlige Thailand og byerne i nord med paladser og hellige templer. Thailand har også flere spændende nationalparker.

Mere information:

Rejsebureau: Spies

Turistinformation: Thailand

Kun for voksne

Hele Sunprime konceptet går ud på at skabe en afslappet, behagelig ferie, hvor man kan nyde livet, uden at blive forstyrret af larm fra børnefamilier. Hotellet byder på komfortable værelser, store poolområder, og ala carte restauranter med god mad, både ved de mange pools samt ved stranden, der ligger lige uden for døren.

Børn ikke udelukket fra Kamala

Børnefamilier er dog ikke udelukket fra Kamala Beach. Hvis man har børnene med på ferien, kan nabohotellet Sunwing Resort kraftigt anbefales. Her er flere børneaktiviteter og som på Sunprime, er der direkte adgang til den smukke strand Kamala Beach. Kamala Beach er en af de bedre strandområder på Phuket, med fint sand og lavt vand der gør den yderst børnevenlig. Samtidig er den to km lange strand ikke alt for overfyldt.                                                                                

Tæt på Patong

Hotellerne ligger kun ca et kvarters kørsel fra Patong, hvor der findes gode shoppingmuligheder og natteliv samt selvfølgelig den meget populære Patong Beach. Patongs larm og livlige stemning gør at man helt sikkert vil sætte pris på Kamala's fred og ro, når man vender tilbage til hotellet.

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.