img_6154.jpg
Charterferie ved

Koh Lanta - en fredfyldt perle

Google Map...
Thailand - Spies

Hovedstaden i Thailand er Bangkok. 

Befolkningstal: Ca. 69 mio. 

Areal: Ca. 513.120 km². 

Afstand fra Danmark: Ca. 8.813 km til Bangkok.

Tidsforskel: 6 timer foran

Mest besøgte attraktioner: Badeferie i set sydlige Thailand og byerne i nord med paladser og hellige templer. Thailand har også flere spændende nationalparker.

Mere information:

Rejsebureau: Spies

Turistinformation: Thailand

Roligt ferieparadis

Øen er en af de mere fredelige områder i provinsen, uden alt for mange turister og store hoteller. I stedet er der få, men meget behagelige og familievenlige resorts, der udover pool, også har adgang til nogen af de smukkeste sandstrande i området. For at komme ud til Koh Lanta, skal man med færge fra fastlandet, og det i sig selv er en oplevelse. Færgen er hovedfærdelsåren og bliver brugt af de lokale til transport af hvad som helst.

Den gamle by

Lanta Old Town er øens hovedstad, og meget kulturelt afvekslende. Det ser man blandt andet i de Buddistiske templer der findes i byen. Byen er hyggelig som resten af øen, og her hersker en meget afslappet stemning. Den lange mole ved havnen fungerer som port til de mange små øer i det smukke Andamanske hav. Koh Lanta er med de rolige forhold, et godt feriested for dem der gerne vil have en afslappet ferie, men dog stadig have adgang til moderne faciliteter.

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.