IMG_0359.JPG
Tv-program

Tv: Se det fulde Tv-program (classic): Anne-Vibeke Rejser - Gambia - Senegal (2012)

Google Map...
Gambia

Hovedstaden i Gambia er Banjul

Befolkningstal: ca. 2,1 mio.

Areal: ca. 10.689 km2

Afstand fra Danmark: ca. 5.279 km

Største turistattraktion: Badestrande og naturreservater

Merte information:

Rejsebureau: Spies

Turistinformation: Gambia

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Gambia - Senegal

Det lille land er gennemskåret af Gambia floden, der nærmest deler landet i to. Hovedstaden Banjul ligger på sydsiden og det er også her alle hotellerne ligger.

Følg med Anne-Vibeke på denne rundrejse i Gambia, hvor hun besøger Gambia floden og landsbyen Juffereh, der blev verdenskendt for den barske slavehistorie om Kunta Kinte, som blev fanget i byen og bragt til et liv som slave i USA. Han beskrives i bogen og Tv-serien Rødder.

Anne-Vibeke ser også nærmere på hovedstaden Banjul, hvor der er marked og tager på endagstur til Senegal for at se nogle af Afrikas vilde dyr. Der arrangeres en masse udflugter bl.a. til fiskerlandsbyen Bakau, en skole og en jordnøddefarm – her er Anne-Vibeke også med.

I programmet tales der også med andre danskere, der er rejst til det solbeskinnede land, hvor sandstrand og et behageligt klima venter.

Anne Vibeke i Gambia

Programmet blev sendt første gang mandag d. 6.8. 2012 kl. 21.30 på dk4

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser